هالة النور
للإبداع
.
أ. د. عبد الإله الصائغ
.
.
د.علاء الجوادي 
.
.
.
.
.
.
.
ـــــــــــــــ.

.
.
.
.
.

..
....

.

  

ملف مهرجان
النور السابع

 .....................

.

.

.

 ملف

مهرجان
النور السادس

.

 ملف

مهرجان
النور الخامس

.

تغطية قناة آشور
الفضائية

.

تغطية قناة الفيحاء
في
الناصرية
وسوق الشيوخ
والاهوار

.

تغطية قناة الديار
الفضائية
 

تغطية
الفضائية السومرية

تغطية
قناة الفيحاء في بابل 

ملف مهرجان
النور الرابع للابداع

.

صور من
مهرجان النور الرابع 
 

.

تغطية قناة
الرشيد الفضائية
لمهرجان النور
الرابع للابداع

.

تغطية قناة
آشور الفضائية
لمهرجان النور
الرابع للابداع

 

تغطية قناة
الفيحاء
لمهرجان النور
في بابل

 

ملف مهرجان
النور

الثالث للابداع
2008

 

ملف
مهرجان النور
الثاني للابداع
 

            


Vilken stad klappar ditt hjärta för?

svenska

Kodra Alhir‎‏

Det kan vara staden man växte upp i, staden som ens favoritlag kommer ifrån eller en stad som man alltid har drömt om att åka till.
Personligen är jag fullkomligt kär i Dubai och har en positiv-inställning till platsen trots byggnadsarbetet och den förfärliga värmen. Det är en stad som vissa människor jag känner älskar lika mycket som mig - men som andra föraktar med passion.
Skillnaden i kultur och atmosfär är något som förenar många länder i Mellanöstern som jag har besökt, och något som alltid kommer att dra mig tillbaka till den delen av världen. Jag kommer ju ursprungligen från Mellanöstern så det finns en del av mig som känner sig hemma så fort jag landar där.
Jag älskar värmen, livsstilen och folket. 90% av de som bor i Dubai är ju egentligen inte därifrån så det är verkligen multikulturellt. Min dröm är att en dag flytta dit, åtminstone 1 år. Men jag hade aldrig lämnat säkerheten och bekvämligheten i Sverige. Där hade det kostat ca 100.000 kr per år för ett barn att utbilda sig i någon American eller Brittish school. 
Dubai Fountains är förmodligen min favoritplats i Dubai. Det finns inget jag älskar mer än att sitta ute på kvällen på en av restaurangerna vid de sjungande fontänerna.
Väldigt många tycker att Dubai är för artificial och inget är naturligt. Men om man gillar kultur - så finns det den gamla delen av staden är full av tempel, traditionella fiskearbetare, marknader och lokalbefolkningen. Om man vill ha glitter och glamour finns marinan, gallerior och hotell i världsklass. Om du vill koppla av kan du göra det med. Om du vill ha adrenalin eller äventyr kan du få det också. Det finns allt från skidåkning, fallskärmshoppning och snorkling till akvarier, kameler och oräkneligt antal andra djur. Älskar du mat? Då finns det massvis av restauranger. Shopping, jeepsafari, middagar och annat skoj, vad mer kan man begära?

svenska


التعليقات
5000